1…2…3…verhuisd!

Na tientallen autoritjes van de Pegelstraat naar de Gustaaf Woutersstraat, een volle benzinetank, een paar ferme blauwe plekken en schrammen en heel wat gevloek en gezucht was het zaterdag zover … de officiële grote verhuis. Om 13u stonden we klaar om er in te vliegen samen met de verhuisfirma … die pas 4 uur later arriveerde!! De moed was ondertussen gezakt tot ver onder mijn schoenen. Het was koud, regenachtig en donker!

IMG_20160124_200851

En toch viel alles in z’n plooi door de vriendelijkheid en professionaliteit van Dries en Jurgen, de medewerkers van Lowbutgetverhuis uit Geel. Ook al hadden zij door onvoorziene omstandigheden al een helse werkdag achter de rug, ze werkten kei hard door en mét de glimlach. Uiteindelijk was de verhuis op 1 … 2 … 3 gebeurd (bij wijze van spreken dan).

We waren zaterdagavond laat echt wel uitgeteld en hadden geen fut meer om nog verder te werken en uit te pakken. Dat hebben we zondag dan gedaan. Ons huisje is echt super gezellig geworden! Het resultaat zien jullie in de volgende blogpost.

IMG_20160124_200939

We hebben het weekend afgesloten bij Casa Caro. Mijn vriendin Caroline was zo lief geweest om een lekkere, gezonde maaltijd voor ons te koken en Gerry zorgde voor een warm en gezellig houtvuurtje!

 

 

 

 

 

 

Advertentie

3 reacties op ‘1…2…3…verhuisd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s