Tafelsfeer met Pascale Naessens

Pascale Naessens kennen we vooral van haar eenvoudige, pure receptjes (en als de vrouw van Paul natuurlijk, haha). Zoals de meeste vrouwen heb ik ook een aantal van haar kookboeken in huis. Ons favoriete recept is het appeltje met mozarella in de oven … simpel, heel lekker en ideaal ter vervanging van een broodmaaltijd. Hier vind je het recept.

IMG_20160325_175109

Pascale presenteert haar gerechtjes altijd op fantastisch mooie keramieken borden die ze zelf ontwerpt. Haar servieslijn, waarvoor ze samenwerkt met Serax, kreeg de toepasselijke naam “Pure”.

Onlangs kwam ik terecht bij de online shop Tafelsfeer, die gespecialiseerd is in de PURE collectie. Die is zo uitgebreid en alle stuks zijn uniek qua kleurschakering en vorm.

Je hebt vier grote lijnen:

  • PURE keramiek klassiek
  • PURE keramiek zwart
  • PURE keramiek light
  • PURE keramiek zeegroen

Zelf bestelde ik vorige week de kleine kommetjes uit de klassiek collectie, zwart aan de buitenkant en bruin gevlamd glazuur binnenin. Ideaal om de hapjes van mijn feestje in te serveren.

 

IMG_20160319_211622

IMG_20160319_210718

Wat zou ik graag een volledig servies samenstellen uit deze collecties! Het volgende item op mijn “wishlist” zijn de grote lichtgroen geglazuurde borden. Ik vind het leuk om naar eigen wens te combineren en zo een uniek servies te creëren.

IMG_20160325_175337

Ook voor de kookboeken, de olijfolie en het tafellinnen van Pascale Naessens kan je terecht bij Tafelsfeer. Ga dus zeker eens kijken op de website.

Deze week loopt er een speciale paasactie. Met de actiecode PAS2016 , krijg je 10% korting op het volledige assortiment van de webshop.

Naast serviezen ontwikkeld door bekende chefs, vind je bij Tafelsfeer kleurrijke glazen, textiel en tafeldecoratie. Ineke, de zaakvoerster, steekt echt haar hart en ziel in het uitkiezen van de producten die ze aanbiedt. Ze speelt in op de trends (koper, scandinavisch, …) en heeft een eigen blog om haar klanten te helpen bij het uitkiezen van de juiste producten. Bovendien is het een super lieve vrouw die zelf pas gelukkig is als haar klanten tevreden zijn!

Nog een leuk extraatje: 

Van 15 tot en met 17 april  zal TAFELSFEER deelnemen aan de GOED GEVOEL LADIES FAIR in Flanders Expo in Gent. Via info@tafelsfeer.be krijg je een kortingkaart of kortingcode die recht geeft op 4 euro korting op je toegangsticket. Je betaalt dan 8 euro ipv 12 euro.

 

 

4 reacties op ‘Tafelsfeer met Pascale Naessens

  1. Amai da zijn zijn mooie benodigheden om eens gezellig te tafelen en de juiste sfeer te scheppen en dankzij de lekkere recepten uit de kookboeken ons buikje eens goe rond te eten. Bedankt Pascal en Nicky

    Like

Plaats een reactie