/beauty/ Giveaway BE Creative make-up!

Iedereen kent waarschijnlijk wel de ICI PARIS XL winkels maar wist je dat zij ook een eigen make-up lijn BE Creative hebben?

BE Beautiful … BE yourself

Elke vrouw is mooi van nature … absoluut ! Maar ik weet niet hoe dat bij jullie is, dames? Als ik mezelf ’s morgens in de spiegel bekijk, ben ik toch blij dat er “tovertrucjes” bestaan om mijn natuurlijke schoonheid te accentueren 😉

IMG_20160619_193124

Ik gebruik daarvoor graag de producten van BE Creative, een make-up lijn die exclusief te verkrijgen is in de ICI PARIS XL winkels of via de webshop.

Deze lijn werd volledig samengesteld door ervaren IPXL medewerkers. Niemand weet beter dan zij wat klanten nodig hebben. Met hun producten kan je zowel een zachte naturel make-up aanbrengen (mijn favoriet!) als kiezen voor een zakelijke of feestelijke look. De kleuren hebben een goede pigmentatie en ik ben ook fan van hun make-up borstels, zacht en heel handig in gebruik.

Tel daar nog een eenvoudige, classy verpakking bij op en je krijgt veel kwaliteit voor weinig geld. Want omdat niet elke vrouw een onbeperkt make-up budget heeft, hanteren zij heel betaalbare prijzen.

Wil je deze make-up lijn zelf ook eens proberen? Goed nieuws …
Samen met BE Creative organiseer ik een giveaway. 

Twee lezers kunnen een mooi make-up pakket winnen (t.w.v. 73 euro) !

IMG_20160619_193206

Wat zit er in een pakket? 

 • De Perfect en Reflect Contour kit
 • Een Blusher Brush
 • Het Temptation Palet met 1 highlighter, 1 blush en 6 oogschaduwen

Hoe speel je mee? Kies één van de onderstaande mogelijkheden (of meerdere om je kansen te vergroten)

 

De winnaar wordt bekend gemaakt op vrijdag 1 juli. Succes!

IMG_20160619_164239

 

Advertentie

9 reacties op ‘/beauty/ Giveaway BE Creative make-up!

 1. Wat een leuke blogpost weeral! Ik vind het superleuk dat je via deze weg een winactie organiseert.
  De producten van BE Creative zijn ook een van mijn favorieten om een dagelijkse en natuurlijke look mee te maken en ze zijn erg makkelijk in gebruik.
  Ik zou graag mijn beperkt assortiment een beetje uitbreiden dus doe ik mee aan je winactie.

  Groetjes Jenthe x

  Like

 2. Ik heb een vraagje : wanneer komen wij mannen eens aan de beurt ? Ik zelf gebruik ook al eens produkten die de ouderdom een beetje verdoezelen ! En dan heb je nog de dagelijkse produkten die wij mannen gebruiken zoals bv.een aftershave,nen deodorant enz. Dus misschien wel de moeite waard om in een van uw volgende blogs eens aan de orde te komen ? Grt.

  Geliked door 1 persoon

 3. Awel, hier wil ik toch wel eens een kansje toe wagen 🙂 … ik gebruik al enkele jaren de producten van BE Creative en ben hier zéér tevreden over! De lady’s van ICI PARIS XL helpen je steeds met het vinden van de juiste producten en kleurtjes die perfect bij je passen…

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s