Stofzuigen met de Dyson V60 Fluffy.

Net zoals vele mensen heb ik ook regelmatig last van rugpijn. In juni, na allerhande testen, viel het verdict. Een paar hernia’s, waarvan één zware. En dat in combinatie met artrose, lichte scoliose, uitstulpingen, … Enfin, niet echt een goed nieuws show. Om een operatie uit te stellen, krijg ik nu inspuitingen. Er is er nog eentje te gaan op 17 augustus en ik hoop dan op een beetje beterschap. Nu wil ik zeker niet beginnen klagen en zeuren. Feit is gewoon dat je hier mee moet leren omgaan en een paar dingen anders moet aanpakken.

Zoals jullie konden lezen in een vorige blogpost, heb ik bij de verhuis in december in mijn ééntje een doos of 50 versleurd. Zo’n toeren moet ik dus niet meer uithalen 🙂 De wekelijkse zware boodschappen doet mijn man nu en ik heb gelukkig een poetsvrouw uit de duizenden. Maar natuurlijk blijven er de dagelijkse werkjes zoals afwassen, strijken en stofzuigen.

IMG_20160731_190130

Die zware stofzuiger dragen, de stekker altijd in een ander stopcontact steken. Dat lijkt allemaal evident maar volgens de dokter (en volgens mijn eigen gevoel) voor mij voorlopig geen optie.

Tegenwoordig gebruik ik dus een lichte snoerloze stofzuiger, de V60  Fluffy van Dyson. Met een handig ophangsysteem op hoogte en simpel op te laden zoals een gsm. Ik moet dus niet meer heffen of bukken. Heel licht dus ook ideaal om mee naar boven te nemen en om de trap zelf te doen. Je kan hem aanpassen als kruimeldief en er is nog een hulpstuk voor moeilijk te bereiken plaatsen.

Voor mij is deze stofzuiger fantastisch en hij krijgt alvast een centrale plaats in ons nieuwe huis. Waar ik natuurlijk nog wel een paar andere handige aanpassingen ga doen zoals een wasmachine en droogkast op hoogte. Maar daarover later meer.

Tips, opmerkingen of ervaringen zijn zeker welkom!

IMG_20160802_094244[1]

IMG_20160730_183722

 

Advertentie

2 reacties op ‘Stofzuigen met de Dyson V60 Fluffy.

 1. Merci voor de tip! Ik sukkel zelf ook met een nekhernia sinds eind vorig jaar, maar moet door de stofallergie van onze Lucas echt wel vaak stofzuigen (boven en beneden). Ik had al vaker overwogen om een lichter modelleke te zoeken, maar wist niet goed wat te kiezen. Bij deze is de knoop dus doorgehakt! Oh ja, misschien nog enkele tips die voor mij goed werken: ik maak vaak gebruik van collect en go voor de boodschappen (die mijn man dan vlug na zijn werk gaat ophalen) en ik liet mijn keuken iets hoger dan standaard maken, omdat dit ideaal is om af te wassen en je dus niet voorover gebogen moet staan. Lieve groet, Els

  Geliked door 1 persoon

  1. Dankjewel voor de tips , Els! Keukenblad gaan we zeker doen! En Collect & go heb ik al vaker aan gedacht. Probleem is dat ik niet zo’n planner ben in verband met eten (ik weet van IG dat jij daar super goed in bent :-))
   Maar ik ga me daar toch eens aanzetten! Bespaart uiteindelijk ook veel tijd, vermoed ik!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s