Welkom bij lot12!

Hoi!  Ik ben Nicky, getrouwd met Peter en mama van twee tieners, Amber en Seppe. Overdag geef ik les in Verkoop en Public Relations aan een middelbare school.

Veertig worden vorig jaar betekende voor mij het startschot van een nieuw avontuur. Het bouwen van ons nieuwe droomhuis op Lot 12, midden in de natuur van Mol Wezel. Deze blog is gestart als een dagboek van ons bouwavontuur. Het is fijn om tips en ervaringen uit te delen met iedereen die,net als ik, gepassioneerd is door mooie interieurs.

Naast bladeren in woontijdschriften en mijn Pinterest borden vullen met inspiratie, hou ik van reizen. Nieuwe steden, interieur hotspots en originele winkeltjes ontdekken. Altijd met mijn camera binnen handbereik. Ik kom tot rust tijdens de yoga-avondjes met mijn vriendinnen en net als (bijna) elke vrouw hou ik van mooie kleding en accessoires. Zowel in mijn kleerkast als in mijn interieur hou ik vast aan het “less is more” principe. Minimalisme, enkele mooie basisstukken die onderling combineerbaar zijn.

Mijn blog maakt me heel gelukkig en laat me bewuster kijken naar mijn omgeving. Naast bouw- en interieurtrends schrijf ik over alle aspecten die mijn leven aangenaam maken. Ik hoop er jullie een klein beetje mee te inspireren of op zijn minst te laten wegdromen af en toe.

Heb je vragen of tips of wil je samenwerken?  Twijfel niet om mij te contacteren @ nikkiv@telenet.be

Dankjewel voor je bezoekje aan lot12 en veel leesplezier!

IN DE PERS: Nina (lifestyle magazine van het Nieuwsblad)

foto Nina

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s