Getest en goedgekeurd: Climabest hoofdkussen + Winactie!

Mijn vrienden en familie weten wel dat ik een “minimum-acht-uur-goed-slapen” mens ben. Ik zal zelden heel laat opblijven en kan er echt van genieten om fris en energiek op te staan soms nog voor de haan zijn eerste kukeleku geroepen heeft.

De laatste tijd sliep ik niet zo goed meer, misschien door de stress van de verhuis maar voor een stuk ook door mijn vorig hoofdkussen. Dat was zo zacht en vormeloos geworden dat ik ’s nachts een aantal keer wakker werd om het op te schudden en weer comfortabel te gaan liggen. Misschien herken je dat wel en anders kan ik je verzekeren … NIET goed voor het ochtendhumeur!

IMG_20160124_104018

Een tiental dagen geleden werd ik gecontacteerd door Living Comfort en nu slaap ik dus op  het ClimaBest Nasa traagschuim kussen. Klinkt al chique maar je kan blijkbaar pas na een aantal nachten weten of het echt bij jou past. Testen dus!

Wat me als eerste opvalt is de stevigheid. Eventjes wennen als je gewoon bent om helemaal weg te zakken in je kussen. Als je het wat platter wil, kan je er via een rits schuimvlokken uithalen. Dat is aan te raden voor buik- en rugslapers.

Zijslapers (zoals ik) kunnen alle vlokken er gewoon inlaten maar voor mij is dit net ietsje te hoog. De tweede nacht haal ik er dus toch een beetje vlokken uit. Veel beter en nog steeds stevig genoeg!

IMG_20160124_101717

 

Als je eventjes ligt, voel je dat het kussen door de warmte perfect aanpast aan je lichaamshouding. Echt zalig! Mijn hoofd voelt heel licht aan. Ik bombardeer dit kussen dus tot “beste kussen waar ik ooit op geslapen heb” en vraag me af waarom ik niet eerder geïnvesteerd heb in een goede nachtrust??

2015-12-27 18.17.23-1

2015-12-27 18.12.33

Nog een paar voordelen op een rijtje:

  • De kussenhoes, die je apart kan wassen op 60°, bestaat uit 100% climabest vezels, ideaal voor wie veel transpireert ’s nachts of voor mensen met allergie. 
  • Het kussen wordt geleverd in een handige draagtas om het overal mee naar toe te nemen maar bij mij was die jammer genoeg gescheurd bij de levering.
  • Tot en met 31 december kan je het bestellen aan de promoprijs van 69,00 euro!
  • Iedereen kan het kussen 14 dagen GRATIS testen. Zeker het proberen waard!

Doe mee aan de winactie en misschien slaap jij binnenkort ook op zo’n zalig hoofdkussen!

Ik mag van Living Comfort alvast 1 ClimaBest hoofdkussen weggeven aan één van jullie!  Het is niet voor niets cadeautjestijd, toch?

IMG_20160124_103303

Meespelen kan op 3 manieren:

Op de Blog: Volg de blog en laat een reactie achter bij deze blogpost.

Op Facebook: Schrijf een leuke reactie bij de post op facebook. Je mag natuurlijk ook de foto liken en delen 🙂 .

Op Instagram: Volg @nicky_lot12. Deel de foto met de hashtag #xmaslot12 . Klik hier.

De winnaar wordt op 1 januari 2016 bekend gemaakt en krijgt het hoofdkussen thuis opgestuurd.

Veel succes en sweet dreams!

13 reacties op ‘Getest en goedgekeurd: Climabest hoofdkussen + Winactie!

  1. De naam klinkt echt enorm Fancy ! Ik word s’nacht ook heel erg vaak wakker om mijn kussen eens op te schudden , ik zou het dolgraag eens willen testen wat ik sowieso zeker ga doen! Ik ben eens benieuwd of ik dan ook als een roosje zal slapen -Xo Joyce

    Geliked door 1 persoon

  2. na meer dan bijna 20 jaar op verschillende kussens van een zweedse meubelgigant, is het tijd voor wat anders …
    na meer dan 6 jaar slecht slapen, ligt het misschien aan mijn kussen en niet aan mijn kinders 🙂
    na meer dan 1 jaar proberen om iets te winnen op FB, is het dan misschien nu mijn lucky shot!
    🙂

    Geliked door 1 persoon

  3. Dit komt goed van pas, mijn kussen is helemaal versleten. Zal ik eindelijk zalig kunnen slapen op een kussen van Climabest! Ik kijk er alvast naar uit!

    Like

  4. Dit kan ik wel gebruiken, mijn kussen is helemaal versleten. Nu zal ik eindelijk zalig kunnen slapen op een kussen van Climabest! Ik kijk er alvast naar uit!

    Like

  5. hmmm… reactie plaatsten gaat steeds mis!
    Ik probeer het gewoon nog een keer 🙂
    Als ik het zo lees dan is het echt een kussen dat me kan helpen minder slapeloze nachten te hebben. Ik duim heel hard dus! Fijn dat het jou in elk geval al helpt 🙂

    Like

Plaats een reactie