Let’s party!

Pinterest is geweldig! Ik heb het al eens gezegd, urenlang kan ik deze website afschuimen op zoek naar inspiratie. Wil je eens zien wat ik zoal “gepind heb op mijn borden” , klik dan hier. Natuurlijk vind je bij mij vooral interieurborden terug. Maar ook mode, receptjes en partyideetjes komen aan bod. En over dat laatste wil ik het in deze blogpost even hebben.

Mijn normale (lees: choatische, ongestructureerde) aanpak van een feestje gaat als volgt:

  • uren zoeken naar inspiratie voor uitnodigingen, decoratie, recepten, …
  • zoeken in mijn kasten naar decoratiespullen van vorige feestjes
  • naar de Action/Hema/Ava en Xenos rijden voor extra leuke spulletjes
  • zelf uitnodigingen knutselen of bestellen via een website
  • proberen om wat samenhang in deze “hutsekluts” te krijgen

Herkent iemand deze situatie?? Brengt soms best wel eens wat stress met zich mee, ha?

Wel … dit weekend heb ik een uitgesteld verjaardagsetentje gegeven voor mijn vriendinnen en onze mannen en ik ben van aanpak veranderd!

Alles (echt  a-l-l-e-s) wat ik nodig had om de nodige sfeer te creëren voor mijn feestje heb ik besteld bij Beaublue! Het aanbod van deze website is zo mooi en stijlvol. Het sluit griezelig perfect aan bij mijn Pinterestbord “Party ideetjes”.

Hoe werkt het? Je kiest een thema ( verjaardag, communie, tuinfeest, …) en een stijl die je leuk vindt (Lollypopland, Fluo & Flashy, Bordeau Chic, …) . Daarna geef je in hoeveel gasten je ontvangt en personaliseer je een aantal producten. Et voilà … je Beaublue Partybox is samengesteld! 

Je gaat hierin zo ver je zelf wil. Er zijn Basic, Essential en Ultimate boxen.

Zelf koos ik voor de Essential box in het thema “Fleur de Paris Lavendel“. De naam alleen al klinkt feestelijk!

In deze box zitten: gepersonaliseerde uitnodigingen met enveloppen, ballonnen, een tafelloper, grote en kleine servetten, placemats, menukaarten, slingers, satijnen lint, ballonklemmen, wenskaartjes, mini wasknijpertjes en een muurposter met zelf gekozen begroeting.

 

Hieronder zie je foto’s van het resultaat. Voor mij was het een sprookje!

Sfeer bepaalt alles en ik moet zeggen … ik heb nog nooit zo’n feestelijk gedecoreerde tafel gehad. Een mooi geheel omdat alles op elkaar is afgestemd.

IMG_20160320_105517

 

IMG_20160319_211749

 

IMG_20160319_211622

IMG_20160319_211712

Je bespaart enorm veel tijd, het resultaat is prachtig en het prijskaartje valt goed mee! Heel tof ook is hun eigen blog met tips om het perfecte feest te organiseren. Jammer dat ik dit concept vroeger nog niet kende. Al die kinderfeestjes en communies die al gepasseerd zijn … In ieder geval, voor mijn housewarming party volgend jaar weet ik waar ik moet zijn!

De hapjes en de dessertjes heb ik besteld via Hapjes en Co uit Kasterlee.

 

Zij gaan voor origineel en homemade! Ik koos voor Vitello tonato en Ceasar kip in glaasjes …kraakvers en lekker. Ook de dessertjes vielen in de smaak. Geen van allen zijn wij echte dessertenfans. Als ik ergens een zware chocomousse voor mijn neus krijg, lepel ik die met veel moeite op uit beleefdheid. Maar bij Hapjes & Co krijg je mini dessertjes, gepresenteerd op een mooie plateau met mini lepeltjes. Super tof, kleurrijk en zalig lekker! Er schoot geen hapje of dessertje meer over … need I say more?

IMG_20160319_210522

IMG_20160319_160013

Volgens één van mijn vriendinnen die Hapjes en Co kent van een babyborrel, zijn hun tapa-broodjes ook heel smakelijk. Bestellen kan je gewoon via hun website!

Waarom het jezelf moeilijk maken als het ook gemakkelijk kan? Dus feestvarkens met tijdsgebrek … ga voor toekomstige feestjes zeker eens kijken bij Beaublue en Hapjes & Co!

Tenslotte moet ik nog één belangrijke persoon vermelden … mijn schoonmoeder. Omdat ik niet zoveel plaats heb nu (en omdat ze zo lekker kan koken) heeft zij voor ons de soep en het hoofdgerecht gemaakt. Waterkersroomsoep en Coq au vin … mmmmm! Ook langs hier nog eens duizend keer bedankt, oma!

 

 

 

7 reacties op ‘Let’s party!

  1. Hmm Bij het zien van al da moois en lekkers staat het water me al in mijn mond.Zekers die hapjes uit kasterlee vind ik leuk en ga die zeker proberen. Bedankt voor de tips.

    Geliked door 2 people

Plaats een reactie